mandag 12. januar 2015

Kylling stirfry med teriyakisaus

Ja, jeg har brukt Actifyen til denne retten, men du trenger ikke å ha en for å lage denne retten.
En stekepanne er alt du trenger og en kasserolle til å koke opp risen med.
Jeg har brukt ferdig kjøpt teriyaki saus til denne retten, men du kan godt lage den selv.
Se HER for hjemmelaget saus

Du trenger til 4 personer:


4-6 dl Ris, kommer an på hvor mye dere spiser av dette
400 g kyllinglår filetter
1,5-2 strimlet løk
2-3 strimlet gulrøtter
2 dl Teriyaki saus


Start med å koke opp risen, følg anvisningen på pakken.
Skjær kyllingen, løken og gulrøtter i strimler.

Stek alt sammen på høy varme i noen minutter for så å sette ned varmen til medium. Ha i sausen og la alt godgjøre seg til risen er ferdig. Rør rundt en gang i mellom slik at den ikke svir seg.
Har du en Actifry er det bare å kaste alle ingrediensene i den og la den stå i 15. minutter.

Server med ønsket grønnsaker som en salat til eksempel





2 kommentarer:

  1. Nam!! det så virkelig nydelig ut :D
    Ha en nydelig dag videre.
    Klem Renate

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...