tirsdag 27. januar 2015

Burger midt i uken? Hva med en torske sandwich

Er du glad i fisk? Jeg er veldig glad i fisk og forsøker å ha det minst 2 ganger i uken.
For å gjøre fisken tenåringsvennlig har jeg laget Sandwicher.

Dressing
2 dl lettrømme 
1 ss dijonsennep 
1 ts sukker

Tilbehør
8 blader romanosalat
2 stk tomat
1 gulrot
1/3 agurk




8 skiver landbrød ristet eller stekt
8 skiver bacon

Fisken
600 g torskefilet, uten skinn og bein
 2egg
1 dl mel
salt og pepper
2 ss olivenolje
1 ss smør


Lag dressingen og la den stå å godgjøre seg mens du lager resten.

Vask salat og tomat, og skjær tomaten i skiver.
Riv gulrot og agurk
Rist brødskivene i tørr stekepanne.
Stek bacon.

Skjær torsken i porsjonsstykker.
Visp eggene
Bland mel salt og pepper vend torskebitene i melblandingen.
Dypp fisken i eggeblandingen og vend de igjen i melblandingen.
Stek torsken i en varm stekepanne i smør og olivenolje, i 3–4 minutter på hver side.

Legg salat, torsk, dressing, gulrot, agurk, dressing, bacon og tomat på halvparten av brødskivene og dekk dem med de andre skivene.

Da er det bare å kose seg:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...