lørdag 25. februar 2012

Fondue Bourguignonne, 24.02.2012

Fondue er en sveitsisk rett som kommer av ordet fondre "å smelte" og ostefondue kjenner mange til, men en annen måte å spise fondue på er å frittere kjøttstykker i en fonduegryte fylt med olje.
Bruk kjøtt av god kvalitet som ikke trenge å varmebeandles lenger enn det den må.
Indrefilete
Ytrefilet
Entrecote
Eller du an å bruke svin og kylling også.
Vi friterte kjøtt og sopp og serverte bakte poteter enkel salat, aspargess bønner og en god saus til.
Jeg har ikke laget noen oppskrift for jeg føler vel at man skal bruke det man ønsker av kjøtt og tilbehør, så dette innlegget er mer for inspirasjon.
Så bruk det du føler for å bruke.
Server gjerne med aioli, bearnessaus, bbqsaus eller det du måtte ønske.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...