Bland i en skål I en annen ha i
0,5 dl Tapioca mel kasava mel/tapioca mel grov type
1,25 dl Vann
salt og pepper som ønsket
Husk å røre med jevne mellomrom
Dypp fiske bitene først i røren og så i melet og stek eller driter, jeg friterte. Hvor lenge de må steke er etter som hvor stor biter fisk du bruker, test deg frem
Appelsinsaus
Skrell en 1/2 appelsin og skjær i 1 cm tykke skiver
5 dl appelsin juice
litt sukker.
Det kommer an på hvor søt appelsinen og juicen er,
tilsett sukkeret litt og litt og smak til du synes den er søt nok
kok opp og ha i tykningsmiddel
jeg brukte hvit saus jevner, men du kan bruke vanlig maizena eller potet mel.
Jeg har i så mye så sausen blir så tykk som en vanlig søt sur saus.
Jeg woket raskt pak choi og skivede champignoner og hadde på en dash soyasaus for å salte.
Dette var virkelig spenstig. Det blir mye torsk hos oss - og noen ganger stekt. Virker på en måte rart med appelsin som tilbehør, men det kan jo gi en spennende og ny smaksopplevelse.
SvarSlett