mandag 9. februar 2015

Asiatisk pytt i panne, fried rice


 Fried rice lager jeg bare når det er masse ris tilovers og noen ganger lager jeg litt ekstra ris med vilje for å kunne lage fried rice. Dette er en enkel og grei restemat, du bruker bare det du har i kjøleskapet.
Det fine med dette er at det tar mindre enn 15 minutter å lage:)

Til Denne brukte jeg men bruk det du selv føler for
4 egg
1/2 hakket løk
2 fedd presset hvitløk
1 ss matolje til steking(ikke oliven)
1 liter kokt ris
1,5 dl oppkuttet skampi/reker
1,5 dl gulrøtter kuttet i terninger
1 dl edamame
Kokt skinkerester
2 ts sesamolje
Salt og pepper
vårløk

Lag eggerøre av eggene og sett den til side.

Stek opp hakket løk og hvitløk i en panne med sesamolje. 
 Når løken er gyllen tilsetter du ris og steker dette på høy varme
 Tilsett opphakket eggerøre, gulrøtter, edamame, skinkerestene og sesamoljen.
Stek opp blandingen til alt er godt gjennomvarmet.
Salte og pepre etter smak.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...