tirsdag 24. februar 2015

Fiskehakk med nøtter og sopp

Deilig enkel fisk og pastarett


Sponset innlegg.
Kombinasjonen fisk, nøtter, smør, hvitløk og sitron er en av mine mange favoritter.
Denne retten tar ikke lenger tid å lage enn å koke opp Boil-in-bag fusillien fra Sopps som er ukens testprodukt.

Til 4 personer trenger du

4 porsjonere boil-in-bag
2 ss olje 
 3 ss smør
2 fedd hvitløk
1 dl hakket valnøtter
1 dl hakkede mandler
200 g sopp skåret i staver
400 g Torsk skåret i skiver/biter
1 håndfull hakket persille
1-2 sitroner


Kok opp lettsaltet vann og når vannet koker har du i posene med pastaskruer.

Deretter syeker du opp hvitløk og nøttene i olje og 1 ss smør på middels varme, når dette er gyllent har du i oppskåret sopp.

Deretter har du fisk som du steker til den er gjennomstekt, smelt i resten av smøret og tilsett først juicen av en sitron, ha i  litt mer hvis du vil ha den syrligere. Salte og pepre etter ønske og tilsett persillen
Hvis du synes den blir for tørr ha gjerne i litt ekstra smeltet smør.

Stek gjerne noen sitronskiver til pynt og dryss på litt mer persille,



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...