tirsdag 1. mai 2012

Asparges i butterdeg

Enkel snack, lunsj eller forrett
Jeg elsker asparges, det spises det mye av her i huset og spesielt på denne årstiden, Jeløy aspargesen er snart å finne i butikkene rundt om kring.


Du trenger  til 8 stk

4 butterdeigsplater
24 Aspargess
100 g skinke
8 frosne spinat klumper spinat
1/2 skivet løk
1/3 boks cottage cheese
8 skiver norvegia
1 klype salt
1 klupe mal muskattnøtt
Du freser løk og aspargess i en panne
har i skinken og krydder
Kjevler hver butterdeigsplate litt og deler de i to, har på fyllet, cottage cheese, aspargess og norvegia.
Ruller sammen og legger de på en bakeplate med bakepapir, snitter butterdeigen på oversiden og pensler med pisket egg og strør sesamfrø på(kan sløyfes)

Bakes på 220 grader Celsius i en for varmet ovnca 10 minutter til de er gylne.
Vi satt ute i solen og koste oss med disse i dag.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...