mandag 27. juni 2011

Middag 26.4.2011 Teriyaki laks

Eldstemann overasket med laks med teriyaki saus i dag, hun går sin mor i næringa.
Hun har fått med seg at mamma har begynt å blogge, så hun har tatt noen bilder til bloggen

Teriyaki laks
Jeg brukte 8 3-4 cm brede filet biter 
2 dl teriyaki saus
0,5 dl vann
2 løk-skjæres i skiver
2 paprika-skjæres i skiver
Grønnsakene freses i pannen med litt nøytral olje, ta ut og legg til siden.
fisken legges i pannen med skinnsiden ned på middels varme. Hell teriyaki sausen over og bare la den putre rolig, ha i litt vann hvis sausen koker inn for mye og for at den ikke skal bli for salt. Når du ser at fisken begynner å bli ferdig(nesten rosa helt opp til overflaten) legger du grønsakene over og legg på lokk. Slå av varmen, fisken er da ferdig og server med ris.

Teriyaki saus

 
Laks teriyaki med løk, paprika og ris

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...