fredag 22. februar 2013

Kirsebær trifle

Hva gjør man når baksten blir mislykket? Jeg bakte to terter her om dagen, men bunnen på formen var ikke helt tett eller tertedeigen lakk og av utseende så den helt forferdelig ut.  Jeg tenkte at denne ble mislykket for all stivnet kirsebær væske lå utover bakeplaten og på toppen så det ut som det lå tyntflytende væske.
Æsj, da da lager jeg en ny tenkte jeg og satte den til side, men da jeg skulle til å kaste den smakte jeg på en bit og den var overaskende god. Jeg la bitene i en bolle og hakket den opp, pisket krem og la opphakket terte og krem lagvis, avsluttet med krem og drysset på revet sjokolade.


Du trenger
ødelagt pai eller terte
3 dl kremfløte
Litt mørk revet sjokolade. 
hakk paien i passe stor biter, pisk fløten og legg alt lagvis i noen dessert glass og pynt
Jeg hadde ekstra mye sjokolade i min og da kunne smaken minne litt om 
Schwartwalder kirschtorte.



1 kommentar:

  1. Smart :-) Smaken er jo ofte like god om ikke utseende blir helt som man hadde tenkt:-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...