Jeg klarte ikke å holde meg unna kjøkkenet måtte lage noe mer før Jul;)
Almond Rocca
Oppskrift fant jeg her
smeltet
450 g vanlig smør
hadde i
560 g sukker
Frøene av en vaniljestang, dette la jeg til for ekstra smak.
200 g medium hakket mandler.
Kokte dette opp under omrøring til massen ble gyllenbrun.
Jeg brukte isvanntesten for å se om massen var ferdig. Et glass med isvann slipp en teskje stor klump i vannet og hvis den stivner er den ferdig.
Skar knekken i biter før den hadde stivnet med en oljet kniv.
Noen trakk jeg i sjokolade og rullet i finhakkede mandler, noen med bare sjokolade og noen uten noen ting.
En av mine favoritter
Bilde funnet på nettet.
Det så knallgodt ut..
SvarSlettØnsker dere en herlig juletid!!
God klem:)
Den må jeg prøve til jul. Blir de helt harde?
SvarSlettJa disse blir harde som Daim
Slett