

I dag lager vi noe som høres sunt ut, men er heller det motsatte, faktisk er det MiniMeg som baker gulrot cupcakes med litt assistanse fra meg, alt jeg gjorde var å ta bilder og svare på spørsmål hvis hun satt fast og trengte svar og veiledning.
![]() |
Vi gjorde andre ting også, men det kommer i et senere innlegg. |
4 egg
2,5 dl sukker (oppskriften sa 3 dl)
3 dl siktet hvetemel
1 ss malt kanel
1 ts salt
1 ts vaniljesukker eller vanilje ekstrakt
2 ts bakepulver
5 ss nøytral olje
5 dl revet gulrot
1 revet sitronskall(oppskriften sa appelsin)
(Jeg ville hatt i 2 dl hakkede valnøtter, men MiniMeg liker ikke valnøtter)
Topping
250 g kremost
150 g romtemperert smør
300 g melis
1 tps vaniljeekstrakt eller litt sitronsaft
Forvarm ovnen til 180 C.
Skrell og riv gulrøttene.
2,5 dl sukker (oppskriften sa 3 dl)
3 dl siktet hvetemel
1 ss malt kanel
1 ts salt
1 ts vaniljesukker eller vanilje ekstrakt
2 ts bakepulver
5 ss nøytral olje
5 dl revet gulrot
1 revet sitronskall(oppskriften sa appelsin)
(Jeg ville hatt i 2 dl hakkede valnøtter, men MiniMeg liker ikke valnøtter)
Topping
250 g kremost
150 g romtemperert smør
300 g melis
1 tps vaniljeekstrakt eller litt sitronsaft
Forvarm ovnen til 180 C.
Skrell og riv gulrøttene.

Pisk egg og sukker luftig, nesten til det blir hvitt, Tilsett siktet mel, kanel, salt, vaniljesukker og bakepulver og rør godt. Tilsett olje, revne gulrøtter og revet sitronskall

Ha røren i muffinsformer og stek dem midt i ovnen i ca, 20 minutter.

Avkjøl kakene på en rist før du har på toppingen.

Lag kremen ved å vispe smør, kremost og melis til en myk blanding, ha i smakstilsetting og pynt kakene.

Ha på kremen på kakene og pynt.
Hun prøvde seg på Magnolia bakery sin signatur virvel/snurr for første gang, Jeg må si at jeg er ganske imponert, det tar vist 40 timer å perfeksjonere snurren og det var dette hun gjorde etter en halv time.

Til pynt laget hun marsipan gulrøtter som hun pyntet kakene med. Jeg fikk lov til å blande marsipanen med farge og lage en gulrot slik at hun kunne se hvordan det skulle gjøres :D

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar