tirsdag 9. desember 2014

Blomkål popkorn

Desember kan være en måned hvor man kanskje koser seg med litt for mye og det er helt ok det. Jeg har nevnt det mange ganger før, en kjent komiker sa en gang "det er ikke hva man spiser mellom Jul og Nyttår, men mellom Nyttår og Jul."
På instagram fikk jeg inspirasjon til denne snacken, men på instagram hadde personen brukt kokosolje og gjærekstrakt . Jeg har brukt smør og parmesanost.
Dette er enkelt å lage, men det tar litt tid. Dessverre er det litt venting, men det fine er at i ventetiden så trenger du ikke passe på dette og kan gjøre andre morsomme ting:)Du trenger 
1 blomkål, kuttet i små buketter. 
2-3 ss smeltet smør
3-4 ss finrevet Parmesanost.

Bland alle ingrediensene i en bolle og spre dem på en bakepapirkledt plate. Pass på at bukettene står hver for seg og ikke i klumper.
Bak/tørk dette midt i ovnen på 50 C 5-6 timer.
Det ble en blanding av sprøtt, seigt og mykt. Det ble ikke helt popcorn, men det var ingen usmak på dette, men hvordan kan sør og parmesan bli vondt.
På bildet under har jeg bakt samme blanding i 15-20 minutter på 180 C, dette ble bare mykt og egner seg nok best som godt tilbehør til en middag.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...