torsdag 12. januar 2012

Stekt torsk med gulrot- og potetpuree

Ble inspirert av Mat by Helene
Jeg laget en enklere versjon av hennes rett, jeg brukte torsk istedenfor sei
og byttet halvparten av gulrøttene med poteter


Til 6 personer trenger du:
1200 g torske loin
6 store gulrøtter
6 poteter
1 brokkoli
100 g smør
2 dl fløte

Skrell og kok gulrøttene og poteter møre, sil av og mos. Tilsett smør og fløte, smak til med salt og pepper
Kutt brokkolien i små buketter damp eller kok.
Salte torsken lett på begge sider og stek den i litt olje til varmen har trukket halvveis gjennom fisken. Snu filetene i pannen og la de steke ca et minutt til. Ta fisken ut av pannen og la den trekke ferdig mens du gjør deg ferdig.

1 kommentar:

  1. Hei, Liza!
    Så morsomt at du ble inspirert av en oppskrift :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...