tirsdag 30. september 2014

Egg clouds, eggs in the sky, eggeskyer eller egg i himelen

Når man er på instagram ser man jo så mye og får lyst til å prøve litt forskjellig.
Disse eggene fant jeg inne hos @clari88e_8, de så litt 70 talls ut, vet ikke hvorfor, men bare det inntrykket jeg fikk. Uansett jeg måtte jo prøve å lage dette.
Super enkle å lage og morsomt tilbehør til helgefrokosten.


1-2 egg pr person 
litt salt
pålegg salami, skinke eller bacon
gressløk
Forvarm ovnen til 150 grader C.
Du begynner med å skille eggene du trenger, vær forsiktig slik at ikke plommen sprekker.
Stivpisk eggehviten, jeg overpisket for å gi dem 
denne litt rufsete og fluffy looken, 
Kle en bakeplate med bakepapir og sprøut ut små reder tilsvarende mengde egg du har brukt.
 Legg eggeplommene forsiktig i redet, salt etter ønske og bak midt i ovnen i  10-12 minutter
Jeg brukte litt oppskåret salami og gressløk på mine egg:)

Ha en god frokost!


2 kommentarer:

  1. Hvordan ble de konsistensmessig når de var ferdig?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Trine
      De ble luftig myke med en rennende plomme:)
      Klem
      Liza

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...