mandag 5. september 2016

Sykt godt en vegansk kokebok av Mari HultWoop, woop, har endelig hentet Sykt godt på postkontoret/nærbutikken.

Under Gladmatfestivalen i fjor ble jeg kjent med Mari, hun var en av Gladmates jurymedlemmer og jenta bak bloggen Vegetarbloggen.no. Mari har nettopp gitt ut en vegansk kokebok og den er helt fri for kjøtt, fisk og kylling erstatninger. Det verste jeg ser i butikken er soyabønneprodukter med smak av...... , alle Maris oppskrifter er basert på frukt og grønt, belgfrukter, urter og krydder. Ønsker du inspirasjon til vegansk mat så ta en titt på denne, her er det sykt mye godt :)

Mari skal ha lanseringsfester for boken og gå inn HER så får du full oversikt.


Foto: Anders Husa     Gladmatjuryen 2015
Mari som du ser helt til høyre på bildet er en av dagens influencere,
Hun har mange jern i ilden og ved siden av å ha gitt ut kokebok holder hun kurs og er involvert med vegeansk matkasse i samarbeid med nettmat.no

Jeg er ikke vegetarianer eller veganer, men jeg setter pris på kjøttfrie måltider og forsøker å ha det minst en gang i uken om det er vegetarisk eller helt vegansk. Etter å ha kost meg med boken gjenoppdaget jeg en ingrediens som jeg ikke har tenkt på å bruke i maten i det hele tatt, årsaken er at jeg er blitt allergisk mot den, men kanskje i en varmebehandlet tilstand er det kanskje mulig for meg å nyte den. Hvilket det er, må dere vente med til fredag og jeg gjør så klart min egen vri på den eller rettere sagt filippinsk, og til og med kanskje to.

Under ser dere bilder fra Vegtarbloggens ukemeny for uke 34 gå inn på linken eller trykk på bilde for å få hele menyen.

Du kan bestille boken HER

Meny uke 34
Bildet lånt av vegetarbloggen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...