400 g svinekjøttdeig- kan også bruke oksekjøtt, dropp da scampien.
250 g rå scampi renset og hakket
250g hodekål strimles- 2,50
250g gulrøtter rives
1 liten stilk stangselleri fin snittes
1 liten boks vannkstanjer hakkes i små biter
1 liten boks vannkstanjer hakkes i små biter
ha grønnsakene i sammen med den første blandingen.
smaksett med
5 ss soyasaus
3 ss risvin/sherry
Dette blir rund 60 kroner med smakstilsetningene
1 pakke vårrull pastry(har ikke noe godt norsk navn på det) kjøpes i invandrerbutikk ca 30,-
ta så en stor spiseskje av blandingen og legg i vårrull pastry og rull sammen til en vårrull.
Delte de på diagonalen
Delte de på diagonalen
stek eller fritter rullene og server med ris eller uten ris, søt chillisaus eller ønsket saus
Jeg fikk 60 grillpølse tykke vårruller,
jeg fryser ned halvparten til en annen gang.
Rundt 90 kroner kom denne oppskriften på, men siden jeg fryser ned halvparten
har jeg brukt 45 kroner på vårullene til dagens middagen,
pluss ris og wokede sukkererter.
Dyrest her er sukkerertene
Litt under 100 kroner til 6 personer og med hjelp fra barna brukte jeg litt under 1 time på denne retten. Neste gang vil det ta den tiden det tar å koke opp ris eller annet tilbehør, for nå ligger det en porsjon i fryseren:)
Rundt 90 kroner kom denne oppskriften på, men siden jeg fryser ned halvparten
har jeg brukt 45 kroner på vårullene til dagens middagen,
pluss ris og wokede sukkererter.
Dyrest her er sukkerertene
Litt under 100 kroner til 6 personer og med hjelp fra barna brukte jeg litt under 1 time på denne retten. Neste gang vil det ta den tiden det tar å koke opp ris eller annet tilbehør, for nå ligger det en porsjon i fryseren:)
Hei Liza!
SvarSlettDet ser så utroligt godt ut ALT du legger ut på nettet!! Jeg får veldig lyst til og prøve alt du viser. Flink du er. Jeg skal lage vårrullene dine, det er helt sikkert. Kanskje til helgen.
Vi kanskje sees snart? (Marked uke 39) Ann-Mari
Fryses de "rå" eller etter du har stekt/frittert de??
SvarSlettJeg fryser de ned ustekte:)
Slett