Sider

torsdag 13. oktober 2011

Det er høst og vi griller 13.10.2011

Ja det er høst og vi griller
Konkuransen er stor når det gjelder amerikanske bbq sauser, men nå forøker vi oss på en ny en fra DennyMikes kjøpt på den foreløpige gule kiosken i Son.


Middag i dag grillet entrecote med salat, coleslaw, glutenfrie oste boller Pão de quejio og bbq saus. Må teste DennyMikes saus i dag.
Familien likte sausene, vi forsøkte Hot'n Nasty og Mesquite-O Madness.
Men favoritten ble nok Mesquite-O Madness, vi er glade i den litt røkte smaken. Hot'n Nasty er hot, vi hadde ikke noe problemer med det, hadde Mesquite fått Nastyens hot, da hadde den vært helt perfekt:)

Coleslaw til 4 personer

  • 300 g sommerkål eller vanlig kål
  • 1 stk gulrot
  • 1 stk grønt, syrlig eple
  • 2 ss finhakkede sylteagurk
  • 0,5 dl majones
  • 0,5 dl crème fraîche
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss sukker
  • salt og pepper

Pao de queijo
2,5 dl melk
2,5 dl olje eller flytende margarin
1 st salt
Dette kokes opp og trekk blandingen til siden
ha i 5 dl tapioca mel
og bland godt kan være tungt å elte
Ha i 3 egg en etter en
og tilslutt 
2,5 dl revet ost
Jeg bruker det jeg har men foretrekker parmesan og norvegia blanding.
Lag spisekje store baller, du skal kunne få ca. 70 stk av denne blandingen.
Bakes midt i ovnen på 200 grader celsius i ca. 20 minutter til de er gylne.
You tube oppskrift
Fant denne nettopp og denne virker mye enklere

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar