Sider

mandag 24. oktober 2011

Antipasto, svine filet og Trofiette, middag 24.10.2011

Artisjokkhjerter, oliven og tynne skiver italiensk pølse
Svinefilet med paprikapesto
Ligurisk Trofiette med Pesto Genovese.
2 potter fersk basillikum
  • 1/2 dl pinje nøtter, ristes
  •   2 fedd hvitløk
  • 0,75 dl revet parmesan ost
  • 0,5 dl god olivenolje , ha i mer hvis det er nødvendig
  • Put alt i en blender og mos eller bruk en stavmikser.
  • Kok opp 500 g pasta i dette tilfellet brukte jeg Trofiette som jeg plukket opp på Milano turen tidligere i år. Ha pesto blandingen på pastaen litt og litt til den er slik du ønsker, pynt med revet parmesan og hakkede ristede pinjenøtter
  • Ti dessert hadde vi vanilje is og multer igjen, må spises opp når jeg først tar opp fra fryseren:)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar