Sider

onsdag 29. juni 2011

Middag 18.06.2011 Vietnamesiske vårruller

Hanna lagde middag i dag, hun forsøkte å lage noe vi har fått servert en gang.
Litt enklere en en hva vi har fått før men veldig godt.
Strimlede grønnsaker som agurk, vårløk, gulrøtter, paprika, strimlet kylling og bønnespirer.
Dypp wrappen raskt i varmt vann
Legg på tallerkenen og ha på ønsket fyll
Rull sammen, dypp i ønsket saus og spis. Vi brukte sweet chillisaus denne gangen og litt soyasaus.
Disse kan også fritteres lett

2 kommentarer:

  1. Jøss, det så jo lett ut! Vietnamesiske vårruller er skikkelig nam-nam, men har aldri vurdert å lage selv. Må visst revurdere den tanken, skjønner jeg! :)

    SvarSlett
  2. Vi har faktisk bløte vårruller med confitert andelår, kimchi kål og hoi sin saus på fingermatmenyen på jobb. Veldig populært:)

    http://matbyhelene.blogspot.com/2011/08/blte-varruller-med-andebryst-og-hoi-sin.html

    Hilsen Helene (matbyhelene)

    SvarSlett