Sider

mandag 27. juni 2011

Middag 13.5.2011 Kvasi Bacalao

Jeg er glad i fisk og sjømat, og tomatbasert mat.
Så i dag lagde jeg "jukse" bacalao. I steden for klippfisk brukte jeg lett saltet torsk og da er den rask å lage.
Følg en vanlig bacalao oppskrift men bytt ut klippfisken.

1 kg lettsaltet torsk
0,7 kg potet 
2 stk løk 
1 stk paprika, rød 
0,5 stk chili, rød 
1 dl olivenolje 
800 g hermetiske tomater, grovhakkede 
2 ss tomatpuré 
0,5 dl vann 

Tilbehør
brød


Skjær fisken i biter på 3-4 cm. 
Skjær potet, løk og paprika i skiver, og finhakk chili.
Varm opp olje i en kasserolle.
Legg klippfisk, potet, løk, paprika, chili og hermetiske tomater lagvis i kasserollen.
Rør ut tomatpureen i vann og hell den i kasserollen.
Kok opp, og la stå og småkoke på svak varme ca. 1 time, gjerne lenger. Rist den lett på kasserollen av og til, men ikke rør i gryten


Server gryten med brød ved siden av.

Oppskriften er hentet fra Godfisk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar