Jeg er glad i fisk og sjømat, og tomatbasert mat.
Så i dag lagde jeg "jukse" bacalao. I steden for klippfisk brukte jeg lett saltet torsk og da er den rask å lage.
Følg en vanlig bacalao oppskrift men bytt ut klippfisken.
1 kg lettsaltet torsk
0,7 kg potet
2 stk løk
1 stk paprika, rød
0,5 stk chili, rød
1 dl olivenolje
800 g hermetiske tomater, grovhakkede
2 ss tomatpuré
0,5 dl vann
Tilbehør
brød
Skjær fisken i biter på 3-4 cm.
Skjær potet, løk og paprika i skiver, og finhakk chili.
Varm opp olje i en kasserolle.
Legg klippfisk, potet, løk, paprika, chili og hermetiske tomater lagvis i kasserollen.
Rør ut tomatpureen i vann og hell den i kasserollen.
Kok opp, og la stå og småkoke på svak varme ca. 1 time, gjerne lenger. Rist den lett på kasserollen av og til, men ikke rør i gryten
Server gryten med brød ved siden av.
Oppskriften er hentet fra Godfisk
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar