tag:blogger.com,1999:blog-1367536197714449772.post8888802108595433989..comments2024-02-25T10:35:21.734+01:00Comments on Lizasmatverden-Livet med tre store og en liten: Tante Ruths kakeLizahttp://www.blogger.com/profile/01269570734574644393noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1367536197714449772.post-70964413446623824742013-05-12T19:45:23.986+02:002013-05-12T19:45:23.986+02:00Ja det kan du.
Jeg bruker det jeg har liggende hje...Ja det kan du.<br />Jeg bruker det jeg har liggende hjemme. Årsaken til at jeg ikke har skrevet noe type sjokolade, er at jeg synes personen som baker skal kunne velge selv.<br />Hva med krokansjokolade, noen av de nye premiumsjokoladene til Freia med smak eller Valhrona osv. Den type sjokolade du bruker setter preg på kaken:)<br />Mvh<br />LizaLizahttps://www.blogger.com/profile/01269570734574644393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1367536197714449772.post-60776439587032707042013-05-12T14:10:36.503+02:002013-05-12T14:10:36.503+02:00Går det å bruke vanlig kokesjokolade til glasuren?...Går det å bruke vanlig kokesjokolade til glasuren?Anonymousnoreply@blogger.com