tag:blogger.com,1999:blog-1367536197714449772.post3226970132975461776..comments2024-02-25T10:35:21.734+01:00Comments on Lizasmatverden-Livet med tre store og en liten: Middag 24.4.2011 Mergueze og chipolataLizahttp://www.blogger.com/profile/01269570734574644393noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1367536197714449772.post-12629354060023462142011-12-31T13:17:52.596+01:002011-12-31T13:17:52.596+01:00Takk for tips.
Det kommer an på potetene og om du ...Takk for tips.<br />Det kommer an på potetene og om du har salt i kokevann eller før du moser. Salt binder potetmassen og gjør den seig. Noen potet typer blir seig uansett. Husker ikke hva disse potetene heter, tror det var en melen utenlandsk type og potetmosen ble luftig og fin. Ellers bruker jeg en moser eller presser:)Lizahttps://www.blogger.com/profile/01269570734574644393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1367536197714449772.post-19528755372791578082011-12-31T12:47:28.901+01:002011-12-31T12:47:28.901+01:00tips ikke bruk stavmixer på potetene, da blir de s...tips ikke bruk stavmixer på potetene, da blir de sige. Bruk heller en stor salatgaffel, så blir de mer luftig og fine ;)Anonymousnoreply@blogger.com